Over ons

Bij Post Ruitersport staat u als klant centraal

Post Ruitersport is een familiebedrijf dat op 4 april 2008 haar deuren opende. Van een kleine winkel met een niet al te groot assortiment zijn wij in de daarop volgende jaren snel uitgegroeid naar een winkel van 220m2 met 2 verdiepingen. Bij Post Ruitersport staat U als klant centraal! Hoge service en ruime (flexibele) openingstijden zijn onze kernwoorden. Wij zijn maandag t/m zaterdag open en iedere 1e en 3e zondag van de maand. U kunt bij ons alles vinden voor zowel paard/pony als voor de ruiter/amazone. Hebben wij toch iets niet op voorraad? Dan bestellen wij het voor u!

Naast onze informatieve artikelen bieden we ook een verscheidenheid aan bronnen voor ruiters, waaronder een directory van lokale trainers en instructeurs, een marktplaats voor het kopen en verkopen van paarden en uitrusting, en een forum om in contact te komen met andere ruiters en uw ervaringen te delen.

Bij Post-ruitersport hebben we een passie voor paardrijden en zetten we ons in om deze geweldige sport bij een breder publiek te promoten. Doe vandaag nog mee en blijf verbonden met de hippische wereld!”